Principer för en uppkopplad värld

Världen är översvämmad av kommersiella budskap. Att synas blir svårare och svårare. Vi hjälper våra kunder att sticka ut från mängden.

Vår filosofi är enkel:

  • Framtiden är här, och den är högljudd. För att skära genom bruset, använd motorsåg. Hitta oskrivna regler. Bryt dem. Det får dig att synas.
  • För den som avviker är kvalitet en nödvändighet. Medelmåttiga avvikelser är pinsamma. Enastående avvikelser är geniala.
  • Kvalitet är objektiv och systematisk. Design är kunskap om hur kvalitet fungerar. Bra design är rationell och repeterbar.
  • Design är att förbättra användarupplevelsen. Design handlar därför om struktur, inte bara om yta.
  • Allt arbete i system som används av människor är design. Designprinciper omfattar alltså alla sorters media.

Vad vi har att erbjuda

Vi är från internet

Vi är internets ursprungsbefolkning. Våra navelsträngar var optiska kablar. Modemens högljudda handskakningar var våra vaggvisor. Vi har en djup förståelse för den digitala världens villkor och möjligheter.

Vansinniga metoder

Idag är uppmärksamhet hårdvaluta. Man kommer ingenstans på att vara generisk. Vi skapar originella, interaktiva mediaupplevelser och varumärken som är värda att komma ihåg.

Adekvat är inte bra nog

Kreativitet utan skicklighet är en motor utan bil. Det låter och luktar, men man kommer ingenstans. Att vi levererar hög kvalitet är en förutsättning för både vår arbetsglädje och era resultat.

Fullservicebyrå

Marknadsföring är ett extremt brett område. Vi varken kan eller bör ha alla sorters specialister in-house. För att garantera hög kvalitet tar vi ofta hjälp av vårt nätverk av utomordentligt skickliga frilansare.

Vid det här laget undrar du säkert vad vi kan göra för dig

Förfrågningar

---
Leo Ryberg, Grundare
leo@nidbild.se
Telefon: (+46) 73 744 41 14

Om N¡DB¡LD

---
N!DB!LD är en digital multimediabyrå grundad år 2015.

Vi skapar unika och minnesvärda multimediaupplevelser som får kunder att stanna.


Org: 556860-6148