Kontakt

Har du idéer? Kasta dem på oss!

NiDBiLD är ett företag för kreativa människor, av kreativa människor. Vi experimenterar, bryter regler och gör konst. Vi är inte för alla, och vi är helt öppna med det. Vår approach är noggrann, holistisk och okonventionell.

Vi tycker att marknadsföring när det är som bäst är engagerande och användbart. Bra marknadsföring känns inte som reklam.

Har du ett projekt i åtanke? Vill du kasta några idéer på oss, eller använda oss som bollplank?

Skicka ett meddelande till Leo på leo@nidbild.se eller ring honom på 073 744 41 14.

Om du befinner dig i Stockholm träffas vi gärna! Vi gillar möten på gående fot, men tar gärna en lunch eller en fika. Om du föredrar kontorsmiljö sitter vi på Slottsbacken 8.

Vilka är vi?

Leo Ryberg

Leo är designer och kommunikatör. Han har arbetat med IT-startups i ett halvt decennium, och har en yrkeshögskoleutbildning i grafisk kommunikation från Medieskolan Stockholm.

Några av hans tidigare kunder är IoT-startupen Thingsquare, Särkerhetsföretaget Tempest Sverige och Qwaya, en SaaS för Facebookmarknadsföring.

Moa Wallin

Moa är illustratör och konstnär. Hon har en karakteristiskt mjuk och detaljerad stil, och en sprudlande och unik fantasi. Hon har frilansat i fem år.

Tidigare har Moa arbetat med bland andra Riksteatern och Sveriges Radio.

Louie Bergendal

Louie skapar historier, spel och dialoger. Han har lett rollspel i över ett och ett halvt decennium, och har nyligen avslutat sin utbildning hos Futuregames Academy.

Han har, utöver oräkneliga rollspelskampanjer även skapat banor till bland annat Unmechanical (släppt till PS3, PS4, PS Vita och XBOX ONE) samt Chivalry Medieval Warfare.

Förfrågningar

---
Leo Ryberg, Grundare
leo@nidbild.se
Telefon: (+46) 73 744 41 14

Om N¡DB¡LD

---
N!DB!LD är en digital multimediabyrå grundad år 2015.

Vi skapar unika och minnesvärda multimediaupplevelser som får kunder att stanna.


Org: 556860-6148