Våra tjänster

Relevant assistans varje steg på vägen

Varumärken

Moderna varumärken behöver skräddarsys för den uppkopplade världens kaos. Det innebär att dagens varumärken måste vara flexibla, minnesvärda och fungera i flera sammanhang än någonsin tidigare. Vi skapar djärva märken som skär genom bruset.

Marknadsföring

Kundlojalitet är ett utdöende koncept. Idag krävs mer än att man visar upp sin logga. Bra marknadsföring behöver erbjuda mervärde. Vi skapar interaktiva upplevelser som ger kunder anledning att stanna.

Analys och optimering

Er app eller webbsida är igång. Besökare kommer och går. Nu då? Kanske konverteringen skulle kunna vara högre? Borde fler kunder komma tillbaka? Vi hjälper gärna till att finjustera produkter för att optimera och maximera resultat.

Multimediaproduktion

Vi har täckning för produktion inom många kreativa områden. Vid behov kan vi även ta in skickliga frilansare. Vi har kontakter och kollegor som arbetar med alla typer av media.

Några exempel på våra produktionsområden:

  • Spel- och apputveckling
  • Grafisk design
  • Webbutveckling
  • Copywriting på svenska och engelska
  • Ljudproduktion och komposition
  • 2D-konst och illustration

Intressanta saker

Har du något underligt som ligger och gror i bakhuvudet? Vi vill gärna höra om det. Om det är för flippat för att någon skall ta det på allvar, är det mycket möjligt att vi tar dig på allvar.

Du har förmodligen redan ett projekt i åtanke

Förfrågningar

---
Leo Ryberg, Grundare
leo@nidbild.se
Telefon: (+46) 73 744 41 14

Om N¡DB¡LD

---
N!DB!LD är en digital multimediabyrå grundad år 2015.

Vi skapar unika och minnesvärda multimediaupplevelser som får kunder att stanna.


Org: 556860-6148